Sex med læreren sex play Ungdomsskolelæreren i Gudbrandsdalen har innrømmet sex med to elever, begge jenter under 16 år, skriver Dagbladet. Læreren ved Porsgrunn videregående som har tilstått å ha hatt sex med en 18 år gammel elev han var kontaktlærer for, er dømt til dager i. Jeg hadde sex med den kvinnelige læreren min, men en annen mannlig lærer fersket oss. Han presser meg med å fortelle om det til ledelsen hvis jeg ikke, så  Mangler: play. Nå må den 29 år gamle læreren i fengsel etter å ha hatt sex med en mindreårig elev.

Jeg hadde sex med den kvinnelige læreren min, men en annen mannlig lærer fersket oss. Han presser meg med å fortelle om det til ledelsen hvis jeg ikke, så  Mangler: play. Og nå har det utviklet seg til sex, og jeg vil ikke og forteller han dette, jeg sier det er rart, ekkelt og flaut. Han sier at dette er en gave og at jeg bare lærer meg å  Mangler: play. Nå må den 29 år gamle læreren i fengsel etter å ha hatt sex med en mindreårig elev.

Den kvinnelige læreren (31) fra Halden som hadde sex med en da 16 år gammel ungdomsskoleelev fra Sarpsborg er dømt til seks måneder. Læreren ved Porsgrunn videregående som har tilstått å ha hatt sex med en 18 år gammel elev han var kontaktlærer for, er dømt til dager i.

Skolen gir millionerstatning til eleven som plutselig ble far, da hans over ti år eldre lærer hadde sex med ham og ble gravid.

Oppland Arbeiderblad - Lærer innrømmet sex med elever

Læreren ved Porsgrunn videregående som har tilstått å ha hatt sex med en 18 år gammel elev han var kontaktlærer for, er dømt til dager i. Jeg hadde sex med den kvinnelige læreren min, men en annen mannlig lærer fersket oss. Han presser meg med å fortelle om det til ledelsen hvis jeg ikke, så  Mangler: play.

Christian Fredrik (24) er glad i sex. Han bruker damen i forholdet som har bestemt seg for å ikke ha sex før ekteskap var kor-læreren min.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail